Новости и события
Резултатите редовните етапи от състезанията на ИнстаФорекс са ясни
2019-03-26 07:37:00

Резултатите от състезанията на ИнстаФорекс се сумират и се определят победителите. Днес ние ще обявим победителите в ИнстаФорекс Снайпер, Реално скалпиране, Рали FX-1 и Един милион опции. Имаме удоволствието да поздравим победителите и да пожелаем и на останалите участници да намерят имената си в следващия конкурс. Повярвайте в късмета си!

ИнстаФорекс Снайпер

Съдбата благоприятства най-добрите, най-бързите и най-търпеливите търговци в състезанието ИнстаФорекс снайпер. Според резултатите от последния етап, СамуелСигалинг от Индонезия изпревари съперниците си и стана победител. Поздравяваме собственика за наградата и му пожелаваме да продължава по този начин. Приканваме и другите търговци да участват. Следващият етап от състезанието ИнстаФорекс снайпер ще се проведе от 1 април 2019 г. до 5 април 2019 г.

Реално скалпиране

Състезанието Реално скалпиране изисква остра реакция, любопитство и желание за учене. Опитът ни учи бавно и с цената на грешките. Следователно, търговецът трябва постоянно да усъвършенства уменията си. Днес Андрей Василевич Сушчик беше най-добрият сред всички останали. Имаме удоволствието да поздравим победителя и да пожелаем късмет на всички търговци, които участват в състезания на ИнстаФорекс. Следващият етап на Реално скалпиране ще се проведе от 1 април 2019 до 26 април 2019.

Рали FX-1

Най-доброто представяне на редовния етап на ралито FX-1 бе демонстрирано от Алексей Александрович Ефимов. Поздравяваме шампиона и му пожелаваме да докаже репутацията на най-добрия търговец в следващите етапи на състезанието FX-1. Ако копнеете за трудна надпревара за лидерство, тогава сте добре дошли в началото на редовния етап на ралито FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 на 29 март 2019 до 23:59 на 29 март 2019.

Един милион опции

Едно от най-популярните състезания наИнстаФорекс. В него винаги има много участници, които жадуват за вълнение и адреналин! Всеки кръг смели участници се състезават за титлата на най-добрия търговец на опции в горещата борба. След резултатите от последния етап, собственикът на наградата е Константин Анатолиевич Кудрявцев, търговец от Казахстан. Имаме удоволствието да поздравим победителя и да пожелаем късмет на всички търговци, които участват в състезания от ИнстаФорекс. Следващият етап от Един милион опции ще се проведе от 25 март 2019 до 29 март 2019 година.

Научете повече за конкурсите

Снимки и коментари на финалистите