Новини за компанията
Резултатите от четирите кръга от състезания на ИнстаФорекс са ясни
2019-04-01 10:06:00

Резултатите от състезанията от ИнстаФорекс се сумират и се определят победителите от редовните етапи. Готови сме да назовем победителите от ИнстаФорекс снайпер, Късметлийски трейдър, FX-1 Рали и Един милион опции.

ИнстаФорекс поздравява победителите и пожелава на всички участници да намерят имената си в следващия конкурс.

ИнстаФорекс Снайпер

Най-бързите и най-бързи търговци се състезават в състезанието ИнстаФорекс Снайпер. Днес Александър Генадьевич Тишин от Казахстан е признат за такъв. Той изпревари съперниците си и стана победител. Поздравяваме рекордьора и се радваме за неговия успех! Така че, присъединете се към нас! Припомняме, че следващият етап от състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще се проведе от 8 април 2019 г. до 12 април 2019 г.

Късметлийски трейдър

Уил, концентрация на успех, решителност и търпение са ключът към триумфа и отличните резултати в конкурса на Късметлийски Трейдър. Може би бихте могли да надминете постиженията на Андрей Владимирович Боловинцев, но днес той е този, който е спечелил блестяща победа в редовния етап от конкурса на Късметлийски Трейдър. Поздравяваме победителя и му пожелаваме да го запази по този начин. Така че, не пропускайте възможността да станете победител! Следващият етап от конкурса ще започне на 15 април 2019 и ще приключи на 26 април 2019.

Рали FX-1

Най-доброто представяне по време на редовния етап на ралито FX-1 бе демонстрирано от Mazlan Bin Muda, търговец от Малайзия. ИнстаФорекс поздравява победителя и желае той да запази успеха си, затвърждавайки титлата си на най-добър пилот в следващите етапи на FX-1 рали състезанието. Ако не се страхувате от тежка битка и сте готови да вземете участие в спираща дъха надпревара за лидерство, можете да започнете редовния етап на ралито FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 5 Април 2019 до 23:59 на 5 Април 2019.

1 милион опции

Едно от най-популярните състезания на ИнстаФорекс. Винаги има много участници, които жадуват за вълнение и адреналин! Всеки пореден кръг от смели участници се състезава за титлата на най-добрия търговец на опции в горещата надпревара. Резултатите от последния етап сочат търговеца от Украйна Илия Вадимович Рюмин стана собственик на наградата. Имаме удоволствието да поздравим победителя и да пожелаем успех на всички търговци, които участват в състезания от ИнстаФорекс. Следващият етап от един милион опции ще се проведе от 1 април 2019 до 5 април 2019.

Научете повече за състезанията

Снимки и коментари на финалистите