Новини за компанията
Резултатите от трите кръга на състезания на ИнстаФорекс са обобщени
2019-04-10 09:06:00

Резултатите от състезанията от ИнстаФорекс са сумирани и победителите от редовните етапи са определени. Днес ние сме готови да назовем победителите в ИнстаФорекс Снайпер, FX-1 Рали и Реално скалпиране. ИнстаФорекс поздравява победителите и пожелава на всички участници да намерят имената си в резюмето на следващото състезание.

ИнстаФорекс Снайпер

Успехът спохожда най-добрите, най-бързите и най-търпеливите търговци в състезанието ИнстаФорекс Снайпер. Според резултатите от последния етап, Александър Степанович Кравчук от Украйна изпревари съперниците си и стана победител. Поздравяваме носителя на наградата и му пожелаваме да продължава по същия начин. Каним другите търговци да участват. Следващият етап от състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще се проведе от 15 април 2019 г. до 19 април 2019 г.

FX-1 Рали

Най-доброто представяне по време на редовния етап на FX-1 Рали беше демонстрирано от Юрий Владимирович Телин. Поздравяваме шампиона и му пожелаваме да докаже репутацията си на най-добър търговец в следващите етапи на състезанието FX-1 Рали. Ако копнеете за трудна битка за лидерство, тогава сте добре дошли на старта на редовния етап на FX-1 Рали! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 ч. на 12 април 2019 г. до 23:59 ч. на 12 април 2019 г.

Реално скалпиране

Състезанието Реално скалпиране изисква бърза реакция, любопитство и желание за учене. Опитът ни учи бавно и с цената на грешки. Затова търговецът трябва постоянно да усъвършенства уменията си. Днес Артем Геннадиевич Пермяков бе най-добрият сред всички останали. Имаме удоволствието да поздравим победителя и да пожелаем късмет на всички търговци, които участват в състезанията от ИнстаФорекс. Следващият етап на Реално скалпиране ще се проведе от 6 май 2019 г. до 31 май 2019 г.

Научете повече за състезанията

Снимки и коментари на победителите