Новини за компанията
Резултатите от четирите кръга на състезанията на ИнстаФорекс са обобщени
2019-07-09 11:57:00

Резултатите от състезанията от ИнстаФорекс са обобщени и победителите от редовните етапи са определени. Днес ние сме готови да посочим победителите в състезанията ИнстаФорекс Снайпер, Рали FX-1, Един милион опции и Реално скалпиране. Имаме удоволствието да поздравим победителите и да пожелаем успех на всички останали участници!

ИнстаФорекс Снайпер

Най-запалените и най-бързите трейдъри се съревновават в състезанието ИнстаФорекс Снайпер. Иван Владимирович Павлов е признат за такъв. Той изпревари съперниците си и стана победител. Поздравяваме рекордьора и се радваме на неговия успех! Каним и други търговци да участват! Следващият етап от състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще се проведе от 15 юли 2019 г. до 19 юли 2019 г.

Рали FX-1

Най-доброто представяне по време на редовния етап на Рали FX-1 бе демонстрирано от Асиф Голамрасол, трейдър от Афганистан. Поздравяваме шампиона и му пожелаваме да докаже репутацията на най-добрия търговец в следващите етапи на състезанието Рали FX-1. Ако не се страхувате да участвате в трудна борба и сте готови да участвате в спиращо дъха състезание за лидерство, тогава сте добре дошли в началото на редовния етап на Рали FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 ч. на 12 юли 2019 до 23:59 на 12 юли 2019.

Един милион опции

Един милион опции е едно от най-популярните състезания на ИнстаФорекс. Много участници копнеят да усетят състезателния дух, въодушевлението и адреналина!Истинските оптимисти се съревновават за титлата на най-добрия трейдър на опции в горещата надпревара. Резултатите от редовния етап на състезанието сочат Кайрат Мирзабекович Берденов от Казахстан като победител. Поздравяваме победителя и припомняме, че следващият етап от Един милион опции на ИнстаФорекс е с начало 15 юли 2019 г. и край на 19 юли 2019 г.

Реално скалпиране

Състезанието Реално скалпиране изисква остра реакция, любопитство и желание за учене. Опитът ни учи бавно и с цената на грешките. Следователно, търговецът трябва да усъвършенства уменията си търпеливо. Днес Леонид Федорович Паламарчук от Украйна е номер едно. Честито! Продължавайте все така! Каним всички трейдъри да се възползват от възможността да се борят и да спечелят в следващия етап от състезанието, който ще се проведе от 5 август 2019 г. до 30 август 2019 г..

Късмет!

Научете повече за състезанията

Снимки и коментари на финалистите