Новини за компанията
Резултатите от редовните кръгове на състезанията на ИнстаФорекс са обобщени
2019-08-23 13:36:00

Предстои да назовем победителите в

ИнстаФорекс Снайпер

ИнстаФорекс Снайпер оценява точността, търпението и бързата реакция. Търговецът Лижентаоли от Китай показа най-добрия резултат и получи триумфалното злато. Честито! Продължавай така! Всички търговци са добре дошли да проверят своята точност - регистрирайте се и се присъединете! Следващият етап на състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще протече от 26 август 2019 г. до 30 август 2019 г.

Опция за един милион

Опция за един милион е едно от най-популярните състезания на ИнстаФорекс. Много участници копнеят да изпробват силния си състезателен дух, да почувстват вълнение и адреналин! Истинските оптимисти се състезават за титлата на най-добрия търговец на опции в горещата битка. След резултатите от редовния етап на състезанието, Владимир Тимофеевич Гладун от Казахстан стана собственик на наградата. Поздравяваме победителя и напомняме, че следващият етап на Опция за един милион от ИнстаФорекс ще започне на 26 август 2019 г. и ще приключи на 30 август 2019 г.

Рали FX-1

Този път търговецът Артур Юриевич Илийн от Русия спечели най-новия етап на състезанието Рали FX-1. Аплодираме шампиона и му пожелаваме да докаже титлата на най-добър пилот в следващите етапи на състезанието Рали FX-1. Ако не се страхувате от интензивен сблъсък и адекватна конкуренция, пробвайте се в надпреварата за лидерство - добре дошли сте на старта на друг етап на Рали FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 ч. на 30 август 2019 г. до 23:59 ч. на 30 август 2019 г.

Късметлийски трейдър

Твърда ръка и Ориентация към успеха са ключът към победата в Късметлийски трейдър. Ако можете да проведете перфектна сесия за търговия в рамките на състезанието Късметлийски трейдър, както направи Саид Кодири от Таджикистан, вие също ще получите шанс да триумфирате в един от етапите. С удоволствие поздравяваме Саид и ви припомняме, че следващият етап от състезанието продължава от 2 септември 2019 г. до 13 септември 2019 г.

Научете повече за състезанията

Снимки и коментари на финалистите