Новини за компанията
Резултатите от четирите кръга на състезанията на ИнстаФорекс са обобщени
2019-09-26 09:17:00


ИнстаФорекс Снайпер

Най-запалените и бързи търговци се състезават в състезанието ИнстаФорекс Снайпер. Днес Иван Владимирович Павлов от Русия е признат за такъв. Той изпревари своите съперници и стана победител. Поздравяваме рекордьора и се радваме на успеха му! Каним другите търговци да участват! Следващият етап на състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще се проведе от 30 септември 2019 г. до 4 октомври 2019 г.

Опция за един милион

Опция за един милион е едно от най-популярните състезания на ИнстаФорекс. Много участници копнеят за силен състезателен дух, вълнение и адреналин! Истинските оптимисти се състезават за титлата на най-добър търговец на опции в разгорещена битка. След резултатите от редовния етап на състезанието Сергей Георгиевич Богданов от Украйна стана собственик на наградата. Поздравяваме победителя и напомняме, че следващият етап на Опция за един милион на ИнстаФорекс ще започне на 30 септември 2019 г. и ще приключи на 4 октомври 2019 г.

Рали FX-1

Най-доброто представяне по време на редовния етап на Рали FX-1 беше демонстрирано от Вячеслав Едуардович Мезенов от Русия. ИнстаФорекс поздравява победителя и му пожелава да продължава със старанието и да затвърди титлата на най-добър пилот в следващите етапи на състезанието Рали FX-1. Ако не се страхувате от тежка битка и сте готови да вземете участие в спиращо дъха състезание за лидерство, сте добре дошли на старта на редовния етап на Рали FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващото състезание, което ще се проведе от 00:00 ч. на 27 септември 2019 г. до 23:59 ч. на 27 септември 2019 г.

Истинско скалпиране

Състезанието Истинско скалпиране изисква бърза реакция, любопитство и желание за учене. Опитът учи бавно и с цената на грешки. Следователно, един търговец трябва търпеливо да надгражда уменията си. Днес Ридуан от Индонезия беше номер едно. Честито! Продължавай в същия дух! Каним всички търговци да използват тази възможност да се състезават и да спечелят в следващия етап на състезанието, който ще се проведе от 7 октомври 2019 г. до 25 октомври 2019 г.

Късмет!

Научете повече за състезанията

Снимки и коментари на финалистите