Новини за компанията
Резултатите от редовните кръгове на състезанията на ИнстаФорекс са обобщени
2020-01-13 14:24:00

Честита Нова година на всички вас! 2019 беше доста светла и продуктивна година. Надяваме се, че 2020 г. ще бъде не по-малко вълнуваща и ще ви донесе още по-интересни събития и късмет! Оценяваме, че оставате с нас и сме щастливи да ви зарадваме с още отлични състезания! Днес ще посочим победителите в състезанията на ИнстаФорекс – ИнстаФорекс Снайпер – за най-точните, Рали FX-1 – за най-бързите, Един милион опции – за най-търпеливите и Истинско скалпиране – за най-умните. Освен това, сме готови да посочим победителите в кръговете на Късметлийски трейдър, Страхотна надпревара и Късметлийски депозит. Поздравяваме нашите шампиони, приветстваме търсещите победа и желаем късмет на всички участници!

Късметлийски депозит

Състезанието се провежда всеки месец. В края на месеца щастливият победител се определя на случаен принцип от системата. През декември touadbenlahcene от Алжир стана собственик на наградата. Поздравяваме победителя и му желаем нови победи! Условията на кампанията са елементарни. Просто трябва да направите депозит с определена сума пари и да продължите с вашата търговска рутина. Късметът обаче може да ви се усмихне и да станете щастливия победител! Всеки месец сумата на жребия се променя, така че не пропускайте шанса си да получите впечатляваща сума пари.

ИнстаФорекс Снайпер

ИнстаФорекс Снайпер оценява точността, търпението и бързата реакция. Търговецът Nhtqlth Naglaa Eldesouky Mnsour Rezk от Египет показа най-добрия резултат и получи триумфалното злато. Честито! Продължавай в същия дух! Всички търговци са добре дошли да проверят своята точност - регистрирайте се и се присъединете! Следващият етап на състезанието ИнстаФорекс Снайпер ще се проведе от 20 януари 2019 г. до 24 януари 2020 г.

Един милион опции

Един милион опции е едно от най-популярните състезания на ИнстаФорекс. Много участници копнеят да изпробват силния си състезателен дух, да почувстват вълнение и адреналин! Хората със силна воля ще се състезават за титлата на най-добрия търговец на опции в разгорещената борба. След резултатите от редовния етап на състезанието, Сергей Олегович Левицки от Украйна стана собственик на наградата. Поздравяваме победителя и напомняме, че състезанието Един милион опции от ИнстаФорекс ще се проведе от 13 януари 2020 г. до 17 януари 2020 г.

Рали FX-1

Този път трейдърите Виктар Ватславових Ейсмант от Беларус и Андрей Владимирович Старостин от Казахстан спечелиха последния етап от състезанието Рали FX-1. Аплодираме шампионите и им пожелаваме да докажат титлата на най-добър пилот в следващите етапи на състезанието Рали FX-1. Ако не се страхувате от интензивен сблъсък и адекватна конкуренция, пробвайте се в надпреварата за лидерство - добре дошли сте на старта на следващия етап на Рали FX-1! Можете да се регистрирате и да участвате в следващата надпревара, която ще се проведе от 00:00 часа на 17 януари 2020 г., до 23:59 часа на 17 януари 2020 г.

Късметлийски трейдър

Стабилна ръка и ориентация към успех са ключът към победата в Късметлийски трейдър. Ако успеете да проведете перфектна сесия за търговия в рамките на състезанието Късметлийски трейдър, както направи Ихаб Омар Алшауа от Палестина, вие също ще получите шанс да триумфирате в един от етапите. Имаме удоволствието да поздравим Ихаб Омар Алшауа и да ви припомним, че следващият етап на състезанието ще се проведе от 20 януари 2020 г. до 31 януари 2020 г.

Истинско скалпиране

Състезанието Истинско скалпиране изисква бърза реакция, любопитство и любознателност. Опитът учи бавно и с цената на грешки. Следователно, един търговец трябва да надгражда уменията си търпеливо. Днес Анатолий Иванович Трубицин от Русия беше номер едно. Честито! Продължавай в същия дух! Приканваме всички търговци да използват тази възможност, за да се състезават и да спечелят в следващия етап от състезанието, който ще се проведе от 3 февруари 2020 г. до 28 февруари 2020 г.

Страхотна надпревара

За да участвате в състезанието, трябва да регистрирате нов демо акаунт на всеки етап. Освен парични награди, победителят от етапа получава бонус точки, които могат да бъдат използвани в последния етап от състезанието. Този път търговецът Александър Василевич Мойсеев от Русия показа най-добри резултати. С удоволствие поздравяваме Александър и му пожелаваме да докаже репутацията на най-добър търговец в следващите етапи на Страхотната надпревара.

Успех!

Научете повече за състезанието