Новини за компанията
Готови сме да обявим резултатите от състезанията на ИнстаФорекс!
2020-06-05 11:40:00

Винаги е голямо удоволствие да обявим имената на тези, които са спечелили следните междинни състезания и кампании от ИнстаФорекс: Късметлийски депозит, ИнстаФорекс Снайпер, Един милион опции, Рали FX-1, Късметлийски трейдър, Истинско скалпиране и Страхотна надпревара. Поздравяваме нашите герои и пожелаваме успех на всички останали участници! Освен това нека приветстваме тези, които току-що се присъединиха към нашите състезания!

Късметлийски депозит

Промо кампанията се провежда ежемесечно. В края на всеки месец, на избран на случаен принцип победител се присъжда солидна парична награда. Нека поздравим финалистите от двата последни етапа: Александър Анатолиевич Фьодоров от Молдова и Юрий Степанович Вялицин от Русия. Какво може да бъде по-добре от това да спазвате рутинната си търговия и в същото време да участвате в страхотна томбола с награди? Важно е, че всеки месец наградната сума от томболата е различна. Така че, проверявайте новините на компанията и грабнете шанса си!

ИнстаФорекс Снайпер

Точността, търпението и бързината са ключовите характеристики за успех в турнира ИнстаФорекс Снайпер. На последния етап Светлана Павловна Трошина от Русия блестящо прояви тези черти. Тя изпревари всички останали състезатели и постигна победа. Нашите поздравления за победителката! Каним другите търговци да тестват своята точност и да се регистрират за състезанието. Най-скорошният етап на ИнстаФорекс Снайпер е организиран от 8 юни 2020 г. до 12 юни 2020 г.

Един милион опции от ИнстаФорекс

Това е едно от сравнително най-популярните състезания, провеждани от компанията. Един милион опции събира голям брой участници. Нищо чудно, че състезанието винаги е придружено от мощен състезателен дух и вълнение. В ожесточена конкуренция състезателите се борят за титлата най-добър търговец на опции. С удоволствие обявяваме, че победител е Глендо Куико Дегумбис, търговец от Филипините. Нека поздравим победителя! Освен това искаме да ви напомним, че състезанието Един милион опции се провежда всяка седмица от 00:10 ч. в понеделник до 23:50 ч. в петък.

Рали FX-1

Владимир Василиевич Соколцов от Русия и Роман Николаевич Блинов от Украйна показаха най-добрите резултати в последните междинни етапи на състезанието Рали FX-1. Освен нашите поздравления, пожелаваме на победителите да затвърдят титлата на най-добрите състезатели в следващите етапи. Ако искате да се изправите пред предизвикателството на състезанието за търговия, добре дошли на стартовата линия на Рали FX-1! Можете да се присъедините на всеки етап от турнира. Каним ви да се регистрирате веднага! Състезанията се организират за нашите клиенти всеки петък от 00:00 ч. до 23:59 ч. Регистрацията е повече от един час преди състезанието.

Късметлийски трейдър

Издръжливост и фокус върху успеха – това са основите за отличен резултат и победа в маратона на Късметлийски трейдър. Ако сте в състояние да проведете безупречна сесия за търговия, спазвайки условията на състезанието Късметлийски трейдър, имате шанс да спечелите един от етапите като Фаркас Мартин Юлиян от Румъния. За нас е удоволствие да обявим шампиона! Моля, имайте предвид, че следващият етап ще се проведе от 8 юни 2020 г. до 19 юни 2020 г.

Истинско скалпиране

Какви черти ще ви доведат до победа в състезанието Истинско скалпиране? Съсредоточено внимание, проницателност, здравословно любопитство и желание за нови знания. Всъщност опитът е строг учител. Нещо повече би ви помогнало да постигнете успех: старание, търпение и усилия. Този път със заслужената награда е удостоен Батир Оразмирадович Худайгулиев от Туркменистан. Браво! Всички останали също могат да изпробват късмета си! Уверете се, че сте се регистрирали за следващия етап, който е насрочен за 6 юли 2020 г. – 31 юли 2020 г.

Страхотна надпревара

За да участват в състезанието, търговците са длъжни да регистрират нова демо сметка за всеки етап. В допълнение към паричната награда, победителят във временния етап се награждава с бонус точки, които могат да бъдат използвани в последния етап. Днес Фади Макари Ризк Макари от Египет взема наградата! Нека да му пожелаем да спечели и други състезания от ИнстаФорекс! Не забравяйте да се запишете за най-скорошния етап, който ще се проведе от 20 юли 2020 г. до 21 август 2020 г.

Успех на всички!

Научете повече за състезанията