Новини за компанията
Резултатите от състезанията на ИнстаФорекс са обобщени
2020-08-04 12:17:00

На този етап с удоволствие съобщаваме имената на тези, които са спечелили следните междинни състезания и кампании от ИнстаФорекс: Късметлийски депозит, ИнстаФорекс Снайпер, Един милион опции, Рали FX-1, Късметлийски трейдър, Истинско скалпиране и Страхотна надпревара. Поздравяваме нашите шампиони, приветстваме търсещите победа и желаем късмет на всички участници.

Късметлийски депозит

Промо кампанията се провежда ежемесечно. В края на всеки месец, на избран на случаен принцип победител се присъжда солидна парична награда. Нека поздравим финалистите на двата последни етапа: Дмитрий Николаевич Назимов от Русия и Олег Сергеевич Недин от Украйна. Вие също можете да сте сред печелившите, докато продължавате с вашата търговска рутина на Форекс пазара! Важното е, че всеки месец се раздава различна наградна сума. Така че, следете новините на компанията и грабнете своя шанс!

ИнстаФорекс Снайпер

ИнстаФорекс Снайпер изисква точност, търпение и бърза реакция. На последния етап Ахмед Албучи от Тунис прояви тези качества по блестящ начин. Той изпревари всички останали състезатели и постигна победа. Честито! Продължавай в същия дух! Всички търговци са добре дошли да проверят своята точност - регистрирайте се и се присъединете! Състезанието ИнстаФорекс Снайпер се провежда всяка седмица от 00:00 ч. в понеделник до 23:59 ч. в петък.

Един милион опции

Един милион опции е едно от най-популярните състезания от ИнстаФорекс. То събира голям брой участници, които копнеят да изпробват силния си състезателен дух, да почувстват вълнение и адреналин! Хората със силна воля ще се състезават за титлата на най-добрия търговец на опции в ожесточена борба. След резултатите от редовната фаза на конкурса, Ярослав Владимирович Соловиев от Украйна получи първото място. Нека поздравим победителя! Освен това искаме да ви напомним, че състезанието Един милион опции се провежда всяка седмица от 00:10 ч. в понеделник до 23:50 ч. в петък.

Рали FX-1

Андрей Сергеевич Чернявски и Владимир Анатолиевич Цуканов, търговци от Украйнан, показаха най-добрите резултати в последните междинни етапи на състезанието Рали FX-1. Освен нашите поздравления, пожелаваме на победителите да затвърдят титлите си на най-добрите състезатели в следващите етапи. Ако искате да се изправите пред предизвикателството на състезание за търговия, сте добре дошли на стартовата линия на Рали FX-1! Можете да се присъедините на всеки етап от турнира. Можете да се регистрирате и да се присъедините на всеки етап, който се провежда всеки петък от 00:00 ч. до 23:59 ч. Регистрацията се случва над един час преди състезанието.

Късметлийски трейдър

Стабилна ръка и ориентация към успех са ключът към победата в маратона Късметлийски трейдър. Ако успеете да проведете перфектна търговска сесия в рамките на състезанието, имате шанс да спечелите един от етапите като Олег Борисович Жарков от Русия. Имаме удоволствието да поздравим победителя и да ви припомним, че следващият етап от състезанието ще започне на 3 август 2020 г. и ще приключи на 14 август 2020 г.

Истинско скалпиране

За да успеят в Истинско скалпиране, търговците трябва да имат обърза реакция, внимание, здравословно любопитство и желание да учат. Опитът учи бавно и с цената на грешки. Нещо повече би ви помогнало да постигнете успех: старание, търпение и усилия. Този път Олег Игоревич Зиков от Русия изпревари конкурентите си. Честито! Продължавай в същия дух! Каним всички да се присъединят към нас и да се борят за голямата награда! Следващият етап от състезанието ще се проведе от 3 август 2020 г. до 28 август 2020 г.

Страхотна надпревара

За да участват в състезанието, търговците са длъжни да регистрират нова демо сметка за всеки етап. В допълнение към паричната награда, победителят във временен етап се награждава с бонус точки, които могат да бъдат използвани във финалния етап. Днес Хенди Мартин Пърба от Индонезия получава наградата! Нека да му пожелаем да спечели още състезания от ИнстаФорекс! Можете да се регистрирате за финалния етап на състезанието от 20 юли 2020 г. до 20 август 2020 г. Той ще се проведе от 20 август 2020 г. до 23 септември 2020 г.

Успех!

Научете повече за състезанията