Новини за компанията
Има ли причина? Да, и то важна!

Не винаги е необходимо да има причина, за да получите специален бонус или подарък. Този път обаче имаме повод. ИнстаФорекс и Dragon Racing, популярен състезателен екип от шампионата на Формула Е, обявяват продължаването на партньорството си. Би било жалко, ако такова изключително събитие остане незабелязано. По тази причина, за да зарадваме най-активните търговци, решихме да увеличим нашия месечен бонус в състезанието Късметлийски депозит на 3 000 щатски долара!

Условията за участие в кампанията са прости: просто трябва да депозирате търговската си сметка с 3 000 щатски долара или повече до края на септември. Нашият генератор на произволни числа ще определи победителя, който ще спечели увеличения бонус и наградата ще бъде автоматично кредитирана в сметката на победителя.

Участвайте в състезанието и проверете сметката си в края на месеца. Само си представете какво би било чувството да видите 3 000 щатски долара повече в сметката си!

Гордеем се, че сме партньори с най-добрите! Пожелаваме на екипа на Dragon Racing славни победи във Формула E и на нашите клиенти успешна търговия и късмет в кампанията на Късметлийски депозит!