Новини за компанията
ИнстаФорекс – най-добрият Форекс брокер в Централна и Източна Европа за 2020 г. според International Business Magazine

Нашата компания добави още един трофей към своята колекция от престижни награди. Според International Business Magazinе, ИнстаФорекс е най-добрият Форекс брокер в Централна и Източна Европа.

Източна Европа, особено Словакия, Чехия и Полша, е ключовият пазар за нашата компания. Титлата на най-добрия Форекс брокер, действащ в Централна и Източна Европа, е поредното потвърждение за нашия успех в този регион.

ИнстаФорекс е горд носител на няколко големи награди от International Business Magazine през последните две години. Ето защо всяка година сме изправени пред предизвикателство, тъй като трябва да надхвърлим собствените си постижения, за да впечатлим строгите съдии. Независимо от това, ИнстаФорекс спечели още една награда от IBM за трети пореден път!

Наградата на International Business Magazine признава най-високото качество на клиентско обслужване и голямо разнообразие от условия за търговия, които ИнстаФорекс предоставя на своите клиенти. Освен това тя е доказателство за признанието и доверието, което нашата компания е спечелила в Източна Европа.