Новини за компанията
Нека приветстваме Юлия Ефимова като посланик на марката ИнстаФорекс

6-кратният световен шампион и известна плувкиня Юлия Ефимова отваря нова глава в кариерата си извън спорта. Тя се присъедини към редиците на посланиците на марката ИнстаФорекс. В хода на партньорството Юлия Ефимова ще участва в различни маркетингови и PR кампании на брокера.

Роман Чепелев, директор на бизнес развитието на компания ИнстаФорекс в Азия, коментира новото сътрудничество, като каза: „Партньорството с Юлия Ефимова е изцяло ново зашеметяващо преживяване. Юлия е спортна звезда, която ни накара да се влюбим отново в плуването след дълъг период на застой. Тя ни увери, че ще се радваме на турнири по плуване, благодарение на нейната харизма и постижения, доказани със спечелването на 17 (!) медала, включително 6 златни, от световни първенства. От само себе си се разбира, че милиони клиенти на ИнстаФорекс ще бъдат вдъхновени от силната ѝ енергия.“

„Никога не съм се занимавала с онлайн търговия“, казва Юлия. „Разнообразието, което ИнстаФорекс може да предложи наред с ориентирания към клиентите подход и иновативна нотка, е наистина впечатляващо! Ето защо съм толкова щастлива да стана посланик на марката ИнстаФорекс и се надявам да допринеса за успеха на тази марка”.

ИнстаФорекс се готви да стартира някои промоционални кампании и конкурси с участието на очарователния шампион в най-близко бъдеще. Брокерът може да се похвали с дълга история на изключително успешно партньорство с невероятни спортисти и много популярни спортни екипи. ФС Ливърпул, Борусия Дортмунд, Виктория Азаренка, Вишванатан Ананд и други ярки звезди са сред посланиците на брокерската марка. Нищо чудно, че ИнстаФорекс ще изненада своите клиенти с нови вълнуващи и промоционални кампании!