Nieuws en evenementen
Нов договор с Dragon Racing

ИнстаФорекс с удоволствие Ви съобщава, че е удължил договора с екипа на Dragon Racing, негов дългогодишен партньор и участник във Формула Е.

Това е първото първенство в света, в което се състезават изцяло електрически състезателни автомобили. Интересното е, че поради своята предвидливост компанията предсказа бурния успех на шампионата E-prix много преди той да попадне под светлините на прожекторите в световен мащаб. Новият турнир стартира през 2014 г. Половин година по-късно компанията подписа първия договор с Dragon Racing. Така ИнстаФорекс доказа своята маркетингова визия. В някои страни, Формула Е днес оглавява класацията на предшественика си Формула 1.

Компанията със сигурност е облагодетелствена от партньорството си с Dragon Racing. Първо, състезателният екип е фокусиран върху внедряването на модерни технологии и е лидер в изпълнената с предизвикателства сфера на най-добрите технически специалисти. Как това е свързано с ИнстаФорекс? Основният приоритет на компанията е да бъде в зората на новата ера в търговията. Второ, за шест години партньорство клиентите на ИнстаФорекс са имали възможност да гледат на живо шампионатите на Формула Е в Берлин, Рим, Москва, Куала Лумпур и Хонконг. Красотата на такива турнири е, че те се провеждат буквално навсякъде, дори в центъра на града.

През различните сезони състезателните отбори се състезаваха в Монако, в Бруклин в Ню Йорк, около Хотела на инвалидите в Париж, по булеварда Карл Маркс и на Александерплац в Берлин. Благодарение на партньорството с Dragon Racing, нашите клиенти могат да гледат състезанията на електрически състезателни коли, които се провеждат близо до множество забележителности за един сезон.

Светът със сигурност ще се пребори с ужасната пандемия скоро, така че шампионатът E-prix ще разшири своя географски обхват. Клиентите на ИнстаФорекс ще могат да станат свидетели на нови победи на Dragon Racing по улиците на различни градове.

ИнстаФорекс очаква бъдещето и се стреми да го направи по-добро в настоящето. Дълготрайното партньорство с Dragon Racing означава, че ИнстаФорекс е в центъра на технологичните новости и перспективи. Освен това със сигурност имаме удоволствието да предоставим на нашите клиенти усещането за принадлежност към модерните автомобилни състезания.